Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Grizzlies Northern Cows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Curry is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Coburn onderschept slim de pass. Coburn schiet op doel. Wescott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vincent is nu in balbezit. Branan is nu in balbezit. Millard bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo verovert de bal door een tackle van achteren. Matteo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Millard verovert de bal door een tackle van achteren. Millard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wescott de bal. Curry rent richting de bal. Curry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Coburn is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker met een sublieme pass. Matteo is nu in balbezit. Matteo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grizzlies - Northern Cows 0:1

27e minuut.
Branan rent richting de bal. Branan passt de bal in één keer door. Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Coburn rent richting de bal. Coburn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Greenup bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenup geeft de bal voor. Curry probeert de bal aan de voet te houden. Coburn is nu in balbezit. Coburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pope speelt de bal door. Curry rent richting de bal. Coburn is nu in balbezit. Coburn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Downing de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grizzlies 47%, Northern Cows 53%.
SC Grizzlies - Northern Cows 0:1

58e minuut.
Blackman passt de bal in één keer door. Millard bereikt de bal nog maar net als eerste. Millard passt de bal in één keer door. Coburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coburn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fortune onderschept slim de pass. Branan rent richting de bal. Branan passt de bal zonder na te denken. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grizzlies - Northern Cows 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grizzlies 42%, Northern Cows 58%.
SC Grizzlies - Northern Cows 0:2