Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Foxes Northern Cows
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Parrish probeert de bal aan de voet te houden. Russell is nu in balbezit. Branan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Branan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
French raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Craft komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Daar is Russell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortune onderschept slim de pass. Fortune speelt de bal door. Branan rent richting de bal. Branan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Foxes - Northern Cows 0:1

36e minuut.
Fortune met een sublieme pass. Branan rent richting de bal. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Branan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Foxes 46%, Northern Cows 54%.
Crazy Foxes - Northern Cows 0:1

60e minuut.
Fortune probeert naar een medespeler te passen. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo onderschept slim de pass. Matteo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Branan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branan met een sublieme pass. Matteo is nu in balbezit. Matteo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Russell probeert naar een medespeler te passen. Fortune is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parrish. Fortune wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fortune kan niet meer verder spelen. Dunst komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Belcher trapt de bal weg. Branan kopt de bal weg. Obama is nu in balbezit. Craft is nu in balbezit. Craft draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Coleman geeft een lange en hoge pass. Daar is Downing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obama is nu in balbezit. Craft rent richting de bal. Craft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Foxes 55%, Northern Cows 45%.
Crazy Foxes - Northern Cows 0:1