Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Cows Crazy Foxes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Russell probeert naar een medespeler te passen. Akin bereikt de bal nog maar net als eerste. Akin passt de bal in één keer door. Matteo rent richting de bal. Matteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Crazy Foxes 1:0

12e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Parrish is nu in balbezit. Parrish speelt de bal door. Obama rent richting de bal. Obama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Coleman heeft problemen om de bal te vangen. Akin is nu in balbezit. Matteo rent richting de bal. Matteo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Crazy Foxes 2:0

30e minuut.
Sanders geeft de bal voor. Obama rent richting de bal. Russell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Russell krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Akin bereikt de bal nog maar net als eerste. Akin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Richardson de bal. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Crazy Foxes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cows 31%, Crazy Foxes 69%.
Northern Cows - Crazy Foxes 3:0

59e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. French rent richting de bal. Downing is nu in balbezit. Obama onderschept slim de pass. Obama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fortune verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish met een sublieme pass. Obama rent richting de bal. Obama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders met een sublieme pass. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo verovert de bal door een tackle van achteren. Matteo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Crazy Foxes 4:0

88e minuut.
Sanders speelt de bal door. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman passt de bal zonder na te denken. French is nu in balbezit. French draait met de bal, schiet en ... Belcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Crazy Foxes 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cows 44%, Crazy Foxes 56%.
Northern Cows - Crazy Foxes 4:1