Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Hornets Chicago Fire FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
O`Neil rent richting de bal. Hoff is nu in balbezit. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff is nu in balbezit. Hoff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Winfrey probeert de bal aan de voet te houden. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap. Kenton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 0:1

14e minuut.
Hoff rent richting de bal. Worthen verovert de bal door een tackle van achteren. Worthen geeft een hoge lob. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Wyler met de inworp. Daar is Varholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleveland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varholak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varholak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 0:2

37e minuut.
Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs passt de bal met de wreef. Hoff rent richting de bal. Hoff haalt uit met een fantastische trap. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 1:2

43e minuut.
Brenner passt de bal zonder na te denken. Kenton kan de bal niet met de borst controleren. Hoff is nu in balbezit. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kenton rent richting de bal. O`Neil onderschept slim de pass. O`Neil passt de bal met de wreef. Hoff is nu in balbezit. Hoff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Hornets 41%, Chicago Fire FC 59%.
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 1:2

49e minuut.
Hickman speelt de bal door. Hoff controleert de bal met de borst. Kenton begaat een overtreding. Kenton krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Isaacs met een sublieme pass. Hawk rent richting de bal. Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hoff haalt uit met een fantastische trap. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 2:2

76e minuut.
Cleveland met een sublieme pass. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery geeft de bal voor. Hoff rent richting de bal. Hoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 3:2

81e minuut.
Isaacs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hickman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varholak probeert naar een medespeler te passen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Kenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Hornets 51%, Chicago Fire FC 49%.
Gallant Hornets - Chicago Fire FC 3:2