Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Pigs Northern Patriots
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Bosworth onderschept slim de pass. Ballard rent richting de bal. Ballard geeft een hoge lob. McRamus rent richting de bal. McRamus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wooten geeft een lange en hoge pass. Allen kopt de bal weg. Bosworth speelt de bal door. Vespucci is nu in balbezit. Vespucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
O`Shea kopt de bal weg. Bueller rent richting de bal. Kolb verovert de bal door een tackle van achteren. McRamus is nu in balbezit. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
McRamus schiet op doel. Huber kopt de bal weg. Nunez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McRamus is nu in balbezit. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bueller rent richting de bal. Kolb verovert de bal door een tackle van achteren. Kolb passt de bal in één keer door. Daar is McRamus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ballard kopt de bal weg. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth passt de bal zonder na te denken. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - Northern Patriots 1:0

38e minuut.
Adcock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franchino is nu in balbezit. Franchino passt de bal zonder na te denken. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McRamus is nu in balbezit. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 67%, Northern Patriots 33%.
Flagrant Pigs - Northern Patriots 1:0

50e minuut.
Ballard geeft een hoge lob. Kolb met een sublieme pass. Klungelig pakt Huber de bal. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Pigs - Northern Patriots 1:1

69e minuut.
Adcock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueller verovert de bal door een tackle van achteren. Bueller geeft de bal voor. Vespucci krijgt zijn hoofd ertegen. Brunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Wooten geeft een lange en hoge pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus rent richting de bal. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - Northern Patriots 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 56%, Northern Patriots 44%.
Flagrant Pigs - Northern Patriots 1:2