Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Norsemen Northern Patriots
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Franchino passt de bal in één keer door. Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb passt de bal in één keer door. McRamus rent richting de bal. McRamus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Webber passt de bal met de wreef. McRamus rent richting de bal. McRamus passt de bal zonder na te denken. Kolb rent richting de bal. Kolb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Blakely passt de bal met de wreef. Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb passt de bal met de wreef. McRamus is nu in balbezit. McRamus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
House rent richting de bal. Kolb onderschept slim de pass. Kolb passt de bal met de wreef. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Warren passt de bal in één keer door. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Persson is nu in balbezit. Persson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Glen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blakely geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Franchino is nu in balbezit. House onderschept slim de pass. House passt de bal zonder na te denken. Persson is nu in balbezit. Persson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brunt trapt de bal weg. Head kopt de bal weg. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Key haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Norsemen - Northern Patriots 1:0

39e minuut.
Adcock geeft een hoge lob. Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb met een sublieme pass. McRamus rent richting de bal. McRamus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb is nu in balbezit. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus schiet op doel. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Norsemen 62%, Northern Patriots 38%.
Royal Norsemen - Northern Patriots 1:0

52e minuut.
Kolb is nu in balbezit. Kolb passt de bal zonder na te denken. McRamus is nu in balbezit. McRamus haalt uit met een fantastische trap. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Norsemen - Northern Patriots 1:1

64e minuut.
House bereikt de bal nog maar net als eerste. House speelt de bal door. Wooten rent richting de bal. Persson verovert de bal door een tackle van achteren. Persson haalt uit met een fantastische trap. Brunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Adcock geeft de bal voor. Franchino kopt de bal weg. Head controleert de bal met de borst. Persson bereikt de bal nog maar net als eerste. Persson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adcock geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blakely met een snelle inworp. Persson is nu in balbezit. Persson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Key, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard geeft een hoge lob. Key rent richting de bal. Key schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Head is nu in balbezit. Head passt de bal zonder na te denken. Webber speelt de bal door. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Key haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Norsemen 45%, Northern Patriots 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Norsemen - Northern Patriots 1:1