Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Colonels Fierce Titans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Nixon met de inworp. Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey speelt de bal door. Jefferson rent richting de bal. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Cornett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Henry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jefferson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Colonels - Fierce Titans 0:1

6e minuut.
Sutton rent richting de bal. Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucas de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Roner probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Glinton zijn tegenspeler op de grond. Glinton krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inman controleert de bal met de borst. Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey passt de bal met de wreef. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Convey onderschept slim de pass. Convey passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Henry de bal. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagan is nu in balbezit. Convey onderschept slim de pass. Convey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Richards geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Convey is nu in balbezit. Convey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Colonels 62%, Fierce Titans 38%.
Calm Colonels - Fierce Titans 0:1

47e minuut.
Sagan passt de bal in één keer door. Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roner probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... Barrett bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Colonels - Fierce Titans 1:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cornett met een harde bal richting middenveld. Inman kopt de bal weg. Jefferson rent richting de bal. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Cornett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Glinton rent richting de bal. Glinton geeft een hoge lob. Henry probeert de bal aan de voet te houden. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Cornett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ice geeft de bal voor. McNeil met een sublieme pass. Daar is Sagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey rent richting de bal. Convey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Colonels 67%, Fierce Titans 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Colonels - Fierce Titans 1:1