Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Nuggets Eastern Hammers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Lacey rent richting de bal. Whitney is nu in balbezit. Lacey rent richting de bal. Lacey schiet op doel. Derosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Nuggets - Eastern Hammers 1:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abell trapt de bal weg van het doel. Allen kopt de bal weg. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney draait met de bal, schiet en ... Derosario bokst de bal weg.

25e minuut.
Waterson is nu in balbezit. Waterson passt de bal zonder na te denken. Lacey rent richting de bal. Whitney rent richting de bal. Whitney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gay heeft problemen om de bal te vangen. Gay speelt de bal door. Lamb rent richting de bal. Lamb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Nuggets - Eastern Hammers 1:1

32e minuut.
Castilla kopt de bal weg. Lacey heeft problemen om de bal te vangen. French probeert naar een medespeler te passen. Dybas is nu in balbezit. Dybas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Michaels geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burns de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Green met een sublieme pass. Dybas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Green passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allen met een snelle inworp. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Master geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripken met een snelle inworp. Gay is nu in balbezit. Gay schiet op doel. Westwood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Nuggets 56%, Eastern Hammers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Nuggets - Eastern Hammers 1:1

48e minuut.
Gay is nu in balbezit. Lamb bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson is nu in balbezit. Lamb verovert de bal door een tackle van achteren. Lamb schiet op doel. De bal raakt de paal. Westwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Cyrus is nu in balbezit. French begaat een overtreding. Cyrus raakt geblesseerd tijdens het duel. Cyrus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abell de bal. Whitney is nu in balbezit. Whitney schiet op doel. Derosario bokst de bal weg. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney draait met de bal, schiet en ... Derosario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Nuggets - Eastern Hammers 2:1

69e minuut.
Bundy probeert de bal aan de voet te houden. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney schiet op doel. Abell probeert de bal aan de voet te houden. Derosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Allen probeert naar een medespeler te passen. Lamb heeft problemen om de bal te vangen. Lamb schiet op doel. De bal raakt de paal. Westwood bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Nuggets 41%, Eastern Hammers 59%.
Fierce Nuggets - Eastern Hammers 2:1