Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Pigs Royal Norsemen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez met een sublieme pass. Key is nu in balbezit. Key haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - Royal Norsemen 0:1

7e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Head rent richting de bal. Dorn speelt de bal door. Vespucci is nu in balbezit. Vespucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bueller rent richting de bal. Bueller passt de bal met de wreef. Califf speelt de bal door. Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth schiet op doel. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Derosario rent richting de bal. Key onderschept slim de pass. Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Key draait met de bal, schiet en ... Bartlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 36%, Royal Norsemen 64%.
Flagrant Pigs - Royal Norsemen 0:1

61e minuut.
Blakely onderschept slim de pass. Wade rent richting de bal. Wade met een sublieme pass. Key is nu in balbezit. Key haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bueller is nu in balbezit. House verovert de bal door een tackle van achteren. House passt de bal zonder na te denken. Wade rent richting de bal. Wade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
House probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Shea is nu in balbezit. House is nu in balbezit. Key rent richting de bal. Key haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 51%, Royal Norsemen 49%.
Flagrant Pigs - Royal Norsemen 0:1