Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Pigs UTD Truckers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dorn speelt de bal door. Daar is Bosworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vespucci is nu in balbezit. Vespucci draait met de bal, schiet en ... Vaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Blackmon de bal onder controle te krijgen. Dempsey rent richting de bal. Bosworth onderschept slim de pass. Bosworth haalt uit met een fantastische trap. Vaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 2:0

15e minuut.
Blackmon is nu in balbezit. Blackmon speelt de bal door. Nunez is nu in balbezit. Waterson onderschept slim de pass. Waterson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bueller is nu in balbezit. Hankla rent richting de bal. Hankla speelt de bal door. Waterson rent richting de bal. Waterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Bueller maakt een afschuwelijke overtreding. Bueller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 58%, UTD Truckers 42%.
Flagrant Pigs - UTD Truckers 2:0

55e minuut.
Hankla controleert de bal met de borst. Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueller passt de bal in één keer door. Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 3:0

59e minuut.
Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson rent richting de bal. Bosworth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosworth krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Waterson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blackmon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aloisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aloisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Aloisi met een snel genomen vrije trap. Bartlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorn geeft een lange en hoge pass. Vespucci heeft problemen om de bal te vangen. Vespucci draait met de bal, schiet en ... Vaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 4:0

65e minuut.
Bosworth rent richting de bal. Bosworth passt de bal in één keer door. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci haalt uit met een fantastische trap. Vaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 5:0

70e minuut.
Derosario is nu in balbezit. Fay onderschept slim de pass. Bueller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bosworth is nu in balbezit. Bosworth passt de bal met de wreef. Vespucci rent richting de bal. Vespucci schiet op doel. Vaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Pigs - UTD Truckers 6:0

75e minuut.
Fay heeft problemen om de bal te vangen. Fay passt de bal in één keer door. Ziering is nu in balbezit. Vespucci onderschept slim de pass. Vespucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Pigs 45%, UTD Truckers 55%.
Flagrant Pigs - UTD Truckers 6:0