Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mountain Blizzard Fierce Titans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sutton met de inworp. Brown geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bagwell de bal onder controle te krijgen. Nixon rent richting de bal. Nixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Convey speelt de bal door. Jefferson is nu in balbezit. Burciaga is nu in balbezit. Jefferson onderschept slim de pass. Jefferson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Harvey met de inworp. Valent geeft een lange en hoge pass. Hopson probeert de bal aan de voet te houden. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Burciaga met de inworp. Watson rent richting de bal. Watson geeft een hoge lob. Twellman krijgt zijn hoofd ertegen. Barrett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Blizzard - Fierce Titans 1:0

36e minuut.
Harvey passt de bal met de wreef. Valent bereikt de bal nog maar net als eerste. Valent haalt uit met een fantastische trap. Kirkland probeert de bal aan de voet te houden. Barrett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Blizzard - Fierce Titans 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mountain Blizzard 49%, Fierce Titans 51%.
Mountain Blizzard - Fierce Titans 2:0

50e minuut.
Hopson rent richting de bal. Hopson geeft een lange en hoge pass. Cornett kopt de bal weg. Twellman rent richting de bal. Twellman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bagwell geeft een hoge lob. Watson is nu in balbezit. Watson met een sublieme pass. Twellman is nu in balbezit. Twellman schiet op doel. Barrett bokst de bal weg.

75e minuut.
Peńa rent richting de bal. Jefferson onderschept slim de pass. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Convey probeert de bal aan de voet te houden. Uzelac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Blizzard - Fierce Titans 2:1

76e minuut.
Jefferson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shelton komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown met een sublieme pass. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Blizzard - Fierce Titans 3:1

79e minuut.
Nixon probeert naar een medespeler te passen. Convey is nu in balbezit. Convey passt de bal in één keer door. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cornett geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harvey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valent is nu in balbezit. Valent geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mountain Blizzard 45%, Fierce Titans 55%.
Mountain Blizzard - Fierce Titans 3:1