Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Hammers Prophetic Rockets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Gay rent richting de bal. Gay passt de bal in één keer door. Lowery met een sublieme pass. Lamb is nu in balbezit. Lamb schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Prophetic Rockets 1:0

25e minuut.
Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroeder passt de bal in één keer door. Clay rent richting de bal. Lamb verovert de bal door een tackle van achteren. Lamb schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lamb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay speelt de bal door. Prideaux kan de bal niet met de borst controleren. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Prophetic Rockets 2:0

40e minuut.
Ripken passt de bal met de wreef. Gay rent richting de bal. Schroeder begaat een overtreding. Schroeder krijgt een gele kaart.

43e minuut.
French geeft de bal voor. Gay kopt de bal weg. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamb verovert de bal door een tackle van achteren. Lamb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Hammers 51%, Prophetic Rockets 49%.
Eastern Hammers - Prophetic Rockets 2:0

58e minuut.
Dybas met een sublieme pass. Clay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lamb naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Green zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dybas probeert naar een medespeler te passen. Prideaux rent richting de bal. Faulk onderschept slim de pass. Faulk draait met de bal, schiet en ... Dillard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Schroeder passt de bal met de wreef. Williamson is nu in balbezit. Williamson passt de bal in één keer door. Burns rent richting de bal. Burns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Prideaux probeert naar een medespeler te passen. Clay is nu in balbezit. Clay geeft een hoge lob. Burns rent richting de bal. Burns haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Hammers 65%, Prophetic Rockets 35%.
Eastern Hammers - Prophetic Rockets 2:0