Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Colonels Royal Norsemen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Wade rent richting de bal. Sagan verovert de bal door een tackle van achteren. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Colonels - Royal Norsemen 1:0

11e minuut.
Roner met een sublieme pass. Califf rent richting de bal. Head bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Head verovert de bal door een tackle van achteren. Head met een sublieme pass. Califf is nu in balbezit. Lucas rent richting de bal. Breza met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Daar is Wade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wade speelt de bal door. Head is nu in balbezit. Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Colonels 37%, Royal Norsemen 63%.
Calm Colonels - Royal Norsemen 1:0

46e minuut.
Key is nu in balbezit. Key passt de bal met de wreef. Breza probeert de bal aan de voet te houden. Roner is nu in balbezit. Roner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sagan onderschept slim de pass. Sagan geeft een lange en hoge pass. Regan heeft problemen om de bal te vangen. Blakely rent richting de bal. Blakely geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Richards kopt de bal weg. Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mays bereikt de bal nog maar net als eerste. Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner draait met de bal, schiet en ... Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Colonels - Royal Norsemen 2:0

79e minuut.
Head is nu in balbezit. House bereikt de bal nog maar net als eerste. House passt de bal in één keer door. Key heeft problemen om de bal te vangen. Key draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Wade is nu in balbezit. Wade haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Colonels - Royal Norsemen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Colonels 45%, Royal Norsemen 55%.
Calm Colonels - Royal Norsemen 2:1