Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Grizzlies Superb Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Parker speelt de bal door. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreamalmeyer onderschept slim de pass. Parker rent richting de bal. Parker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cullen speelt de bal door. Zulu kopt de bal weg. Kreamalmeyer probeert de bal aan de voet te houden. Parker rent richting de bal. Parker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zulu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ironside met een snelle inworp. Keene geeft een lange en hoge pass. Ransdell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zeller kopt de bal weg. Allison probeert de bal aan de voet te houden. Dunseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunseth draait met de bal, schiet en ... Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Grizzlies 63%, Superb Warriors 37%.
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 0:1

55e minuut.
Garlick rent richting de bal. Trinity bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker onderschept slim de pass. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 1:1

70e minuut.
Forutin rent richting de bal. Forutin geeft een lange en hoge pass. Munster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunseth rent richting de bal. Dunseth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Allison is nu in balbezit. Allison geeft de bal voor. Munster probeert de bal aan de voet te houden. Dunseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 1:2

82e minuut.
Carroll geeft een lange en hoge pass. Forutin kopt de bal weg. Klungelig pakt Munster de bal. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Keene geeft een hoge lob. Daar is Kreamalmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ... Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 1:3

87e minuut.
Parker passt de bal in één keer door. Inworp. Keene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott rent richting de bal. Scott geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Grizzlies 70%, Superb Warriors 30%.
Celtic Grizzlies - Superb Warriors 1:4