Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Timberwolves AS Kings
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Byrd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilita probeert naar een medespeler te passen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Timberwolves - AS Kings 0:1

13e minuut.
Leitch met een sublieme pass. Bottoms is nu in balbezit. Bottoms probeert naar een medespeler te passen. Van Note is nu in balbezit. Van Note passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note speelt de bal door. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante haalt uit met een fantastische trap. Pickens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jefferson verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser onderschept slim de pass. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Leitch controleert de bal met de borst. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitch maakt een afschuwelijke overtreding. Leitch krijgt een gele kaart. Polak raakt geblesseerd tijdens het duel. Leitch probeert naar een medespeler te passen. Ralph zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Timberwolves - AS Kings 0:2

37e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Jefferson rent richting de bal. Fraser begaat een overtreding. Jefferson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilita zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Williams probeert naar een medespeler te passen. Vilita kopt de bal weg. Byrd rent richting de bal. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Vilita de bal. Van Note is nu in balbezit. Vilita maakt een afschuwelijke overtreding. Vilita krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jefferson rent richting de bal. Jefferson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Byrd de bal. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Timberwolves - AS Kings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Timberwolves 58%, AS Kings 42%.
Northern Timberwolves - AS Kings 0:3

46e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie geeft een hoge lob. Clanton kan de bal niet met de borst controleren. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Timberwolves - AS Kings 0:4

53e minuut.
Inworp. Polak met de inworp. Byrd is nu in balbezit. Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Leitch geeft een lange en hoge pass. Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegner probeert naar een medespeler te passen. Kante is nu in balbezit. Kante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fraser geeft een hoge lob. Pareja rent richting de bal. Pareja speelt de bal door. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Timberwolves 52%, AS Kings 48%.
Northern Timberwolves - AS Kings 0:4