Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generous Blazers Daring Freedom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Oden passt de bal zonder na te denken. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander verovert de bal door een tackle van achteren. Lander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hendrickson probeert naar een medespeler te passen. Quail heeft problemen om de bal te vangen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail rent richting de bal. Quail draait met de bal, schiet en ... Nobrega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sandler probeert naar een medespeler te passen. Westbrook speelt de bal door. Quail rent richting de bal. Quail schiet op doel. Master probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nobrega trapt de bal weg. Hendrickson kopt de bal weg. Master heeft problemen om de bal te vangen. Quail is nu in balbezit. Quail schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nobrega met een harde bal richting middenveld. Hendrickson geeft een hoge lob. Daar is Master, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oden bereikt de bal nog maar net als eerste. Oden speelt de bal door. Klungelig pakt Keck de bal. Lander rent richting de bal. Lander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generous Blazers - Daring Freedom 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generous Blazers 58%, Daring Freedom 42%.
Generous Blazers - Daring Freedom 1:0

48e minuut.
Dobbie geeft de bal voor. Oliver rent richting de bal. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Powell rent richting de bal. Powell haalt uit met een fantastische trap. Hesmer bokst de bal weg.

54e minuut.
Nobrega trapt de bal weg van het doel. Sandler kopt de bal weg. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail rent richting de bal. Quail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser speelt de bal door. Quail is nu in balbezit. Quail haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Pattison rent richting de bal. Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Todd geeft de bal voor. Quail is nu in balbezit. Quail haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lander is nu in balbezit. McRamus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lander raakt geblesseerd tijdens het duel. Oden zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hesmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generous Blazers - Daring Freedom 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generous Blazers 42%, Daring Freedom 58%.
Generous Blazers - Daring Freedom 2:0