Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icy Raptors Gallant Astronauts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Lance rent richting de bal. Vilita verovert de bal door een tackle van achteren. Vilita passt de bal in één keer door. Agoos rent richting de bal. Agoos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Affleck speelt de bal door. Lance is nu in balbezit. Agoos begaat een overtreding. Agoos krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Eldridge is nu in balbezit. Eldridge geeft een lange en hoge pass. Mathis probeert de bal aan de voet te houden. Agoos is nu in balbezit. Agoos schiet op doel. McDonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buete zal de hoekschop nemen. Daar is Smock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoos is nu in balbezit. Agoos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mathis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vaca met de inworp. Affleck rent richting de bal. Affleck met een sublieme pass. Agoos heeft problemen om de bal te vangen. Agoos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Raptors - Gallant Astronauts 0:1

37e minuut.
Agoos haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. McDonald trapt de bal weg van het doel. Jenkins rent richting de bal. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Raptors 58%, Gallant Astronauts 42%.
Icy Raptors - Gallant Astronauts 0:1

54e minuut.
Reyna geeft de bal voor. Inworp. Buete met de inworp. Vilita is nu in balbezit. Vilita geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Derosario rent richting de bal. Derosario passt de bal met de wreef. Goldblum rent richting de bal. Goldblum haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Lance probeert de bal aan de voet te houden. Abell rent richting de bal. Smock is nu in balbezit. Abell onderschept slim de pass. Abell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buete met een sublieme pass. Affleck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agoos. Agoos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Raptors 39%, Gallant Astronauts 61%.
Icy Raptors - Gallant Astronauts 0:1