Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Entertaining Norsemen Hard Olympians
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Silverstein probeert naar een medespeler te passen. Hart speelt de bal door. Quill is nu in balbezit. Ransdell verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Blakely geeft de bal voor. Sanders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... Springer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bulow geeft een hoge lob. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders passt de bal in één keer door. Becker is nu in balbezit. Becker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hart probeert naar een medespeler te passen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson passt de bal met de wreef. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Norsemen 50%, Hard Olympians 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Entertaining Norsemen - Hard Olympians 0:0

51e minuut.
Bulow geeft de bal voor. Barbour rent richting de bal. Sanders onderschept slim de pass. Sanders schiet op doel. Springer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Norsemen - Hard Olympians 1:0

52e minuut.
Hart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Becker de bal. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Entertaining Norsemen - Hard Olympians 1:1

55e minuut.
Silverstein rent richting de bal. Becker onderschept slim de pass. Becker passt de bal met de wreef. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Norsemen - Hard Olympians 2:1

71e minuut.
Becker is nu in balbezit. Silverstein verovert de bal door een tackle van achteren. Silverstein geeft de bal voor. Hart rent richting de bal. Hart geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Norsemen 46%, Hard Olympians 54%.
Entertaining Norsemen - Hard Olympians 2:1