Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring Freedom Calm Hammers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McCarty passt de bal zonder na te denken. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves passt de bal in één keer door. McCarty rent richting de bal. McCarty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hendrickson met een snelle inworp. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser geeft een hoge lob. Quail maakt een snoekduik en kopt de bal. Curtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Todd rent richting de bal. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercollone onderschept slim de pass. Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Todd schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser passt de bal zonder na te denken. Quail rent richting de bal. Quail schiet op doel. Na een snelle pass probeert McArthur de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todd rent richting de bal. Todd geeft een hoge lob. Curtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ring verovert de bal door een tackle van achteren. Ring passt de bal met de wreef. Todd rent richting de bal. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Calm Hammers 1:0

43e minuut.
Quail rent richting de bal. McArthur verovert de bal door een tackle van achteren. McArthur probeert naar een medespeler te passen. Ring rent richting de bal. Ring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Freedom 39%, Calm Hammers 61%.
Daring Freedom - Calm Hammers 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brown met de inworp. Vercollone is nu in balbezit. Vercollone geeft een lange en hoge pass. Hartman heeft problemen om de bal te vangen. Hesmer bokst de bal weg. Hartman rent richting de bal. Hartman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daring Freedom - Calm Hammers 1:1

51e minuut.
Daar is Fraser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser geeft een lange en hoge pass. Goodson heeft problemen om de bal te vangen. Quail rent richting de bal. Quail schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
McCarty onderschept slim de pass. Hartman is nu in balbezit. McCarty rent richting de bal. Hartman rent richting de bal. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Calm Hammers 1:2

68e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Pierce rent richting de bal. Pierce geeft een lange en hoge pass. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Fraser geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown met een sublieme pass. Klungelig pakt Hartman de bal. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Calm Hammers 1:3

73e minuut.
Vercollone passt de bal in één keer door. Pierce rent richting de bal. Quail begaat een overtreding. Quail krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Oliver passt de bal met de wreef. Todd probeert naar een medespeler te passen. Quail is nu in balbezit. Quail draait met de bal, schiet en ... Curtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Calm Hammers 2:3

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fraser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap. Curtin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daring Freedom - Calm Hammers 3:3

83e minuut.
Hartman speelt de bal door. Daar is McCarty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Freedom 53%, Calm Hammers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daring Freedom - Calm Hammers 3:3