Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icy Raptors Generous Blazers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hoff passt de bal zonder na te denken. Trump speelt de bal door. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Raptors - Generous Blazers 0:1

7e minuut.
Derosario kan de bal niet met de borst controleren. Powell is nu in balbezit. Derosario speelt de bal door. Daar is Goldblum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldblum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Trump probeert naar een medespeler te passen. Oden rent richting de bal. Oden speelt de bal door. Lander is nu in balbezit. Lander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Raptors - Generous Blazers 0:2

23e minuut.
Derosario probeert naar een medespeler te passen. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hoff moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hoff schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Doeltrap. Nobrega trapt de bal weg van het doel. Lance bereikt de bal nog maar net als eerste. Abell rent richting de bal. Abell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lance rent richting de bal. Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Trump passt de bal met de wreef. Oden is nu in balbezit. Oden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Affleck probeert naar een medespeler te passen. Lance is nu in balbezit. Lance passt de bal zonder na te denken. Goldblum is nu in balbezit. Goldblum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Doeltrap. Dillon trapt de bal weg van het doel. Derosario kopt de bal weg. Goldblum is nu in balbezit. Goldblum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lance bereikt de bal nog maar net als eerste. Lance passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum verovert de bal door een tackle van achteren. Goldblum draait met de bal, schiet en ... Nobrega bokst de bal weg.

43e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Money geeft een hoge lob. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Raptors 50%, Generous Blazers 50%.
Icy Raptors - Generous Blazers 0:2

57e minuut.
Master geeft een lange en hoge pass. Inworp. McCarty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Abell de bal. Abell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Lance probeert naar een medespeler te passen. Abell heeft problemen om de bal te vangen. Lance rent richting de bal. Abell rent richting de bal. Abell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Raptors 37%, Generous Blazers 63%.
Icy Raptors - Generous Blazers 0:2