Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Villains Dirty Foxes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Trigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigg geeft een lange en hoge pass. Demaree kopt de bal weg. Trinity rent richting de bal. Trinity schiet op doel. Knott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Villains - Dirty Foxes 0:1

10e minuut.
Kaufman bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson onderschept slim de pass. Swenson geeft de bal voor. Stottlemyre rent richting de bal. Stottlemyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Knott met een sublieme pass. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton probeert naar een medespeler te passen. Stottlemyre rent richting de bal. Stottlemyre schiet op doel. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dole speelt de bal door. Daar is Mondale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaragoza de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mondale onderschept slim de pass. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note passt de bal zonder na te denken. Demaree is nu in balbezit. Demaree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Villains - Dirty Foxes 0:2

26e minuut.
Van Note kopt de bal weg. Demaree is nu in balbezit. Demaree met een sublieme pass. Daar is Trinity, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trinity schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Demaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaree met een sublieme pass. Trinity bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinity draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Demaree onderschept slim de pass. Trinity is nu in balbezit. Trinity draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Villains - Dirty Foxes 0:3

37e minuut.
Olson kopt de bal weg. Demaree probeert de bal aan de voet te houden. Payton is nu in balbezit. Payton draait met de bal, schiet en ... Mondale probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Villains - Dirty Foxes 1:3

42e minuut.
Olson geeft de bal voor. Inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payton geeft een lange en hoge pass. Stottlemyre krijgt zijn hoofd ertegen. Zeller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 55%, Dirty Foxes 45%.
Terrifying Villains - Dirty Foxes 1:3

56e minuut.
Van Note rent richting de bal. Payton onderschept slim de pass. Payton speelt de bal door. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre draait met de bal, schiet en ... Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Sosa met een snelle inworp. Payton is nu in balbezit. Mondale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mondale krijgt een gele kaart. Payton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Payton neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 45%, Dirty Foxes 55%.
Terrifying Villains - Dirty Foxes 1:3