Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:13
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: CD Burn Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1450
CD Burn Fierce Cowboys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge speelt de bal door. Sherman rent richting de bal. Sherman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Burn - Fierce Cowboys 1:0

20e minuut.
Fivozinsky probeert naar een medespeler te passen. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas kan de bal niet met de borst controleren. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roosevelt rent richting de bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Orbeson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Orbeson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Persson verovert de bal door een tackle van achteren. Persson met een sublieme pass. Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Burn - Fierce Cowboys 1:1

35e minuut.
Wingert passt de bal in één keer door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sullivan krijgt een gele kaart. Israel raakt geblesseerd tijdens het duel. Israel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Persson de bal. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Israel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coolidge rent richting de bal. Coolidge probeert naar een medespeler te passen. Sherman is nu in balbezit. Sherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivozinsky onderschept slim de pass. Fivozinsky speelt de bal door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Thomas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Coolidge de bal. Coolidge passt de bal in één keer door. Fivozinsky heeft problemen om de bal te vangen. Fivozinsky schiet op doel. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thomas zal de hoekschop nemen. Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Burn 46%, Fierce Cowboys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Burn - Fierce Cowboys 1:1

61e minuut.
Coolidge met een sublieme pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft de bal voor. Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge passt de bal in één keer door. Sherman rent richting de bal. Sherman draait met de bal, schiet en ... Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Burn 45%, Fierce Cowboys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Burn - Fierce Cowboys 1:1