Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Moons Promising Cougars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Vaca rent richting de bal. Bishop onderschept slim de pass. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Griffith de bal. Askew rent richting de bal. Askew geeft de bal voor. Brantley kopt de bal weg. Blackmon heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Betemit met een sublieme pass. Bishop is nu in balbezit. Bishop speelt de bal door. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is McCreary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca met een sublieme pass. Grand is nu in balbezit. Grand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roner met een harde bal richting middenveld. Johnson kopt de bal weg. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay rent richting de bal. Kay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Busch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conklin met een snelle inworp. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Griffith is nu in balbezit. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Griffith. Griffith krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bishop kopt de bal weg. Grand heeft problemen om de bal te vangen. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. Miller probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Moons - Promising Cougars 0:1

33e minuut.
Johnson kan de bal niet met de borst controleren. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop passt de bal zonder na te denken. Kay rent richting de bal. Kay schiet op doel. Roner bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary geeft een lange en hoge pass. Daar is Askew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burciaga zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Griffith rent richting de bal. Griffith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabid Moons - Promising Cougars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Moons 42%, Promising Cougars 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Moons - Promising Cougars 1:1

61e minuut.
Grand rent richting de bal. Berhalter verovert de bal door een tackle van achteren. Berhalter speelt de bal door. Bishop rent richting de bal. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Burciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burciaga met een sublieme pass. McCreary rent richting de bal. Griffith rent richting de bal. Griffith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Moons - Promising Cougars 2:1

83e minuut.
Vaca met een sublieme pass. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch probeert naar een medespeler te passen. Bishop is nu in balbezit. Bishop draait met de bal, schiet en ... Roner bokst de bal weg. Miller heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabid Moons - Promising Cougars 2:2

88e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Depp met een sublieme pass. Bishop rent richting de bal. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Moons - Promising Cougars 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Moons 65%, Promising Cougars 35%.
Rabid Moons - Promising Cougars 2:3