Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Juggernauts Intolerable Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Presley bereikt de bal nog maar net als eerste. Presley passt de bal in één keer door. Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna schiet op doel. Dunn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Wall is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Edgington is nu in balbezit. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Juggernauts 52%, Intolerable Hammers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Juggernauts - Intolerable Hammers 0:0

50e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Edgington rent richting de bal. Edgington draait met de bal, schiet en ... Dunn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Juggernauts - Intolerable Hammers 0:1

52e minuut.
Edgington met een sublieme pass. Klungelig pakt Young de bal. Burr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burr krijgt een gele kaart. Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Young zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Carey de bal. De bal raakt de paal. Edgington is nu in balbezit. Edgington schiet op doel. Dunn bokst de bal weg.

65e minuut.
Van Note rent richting de bal. Van Note met een sublieme pass. Dawson met een sublieme pass. Edgington is nu in balbezit. Edgington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Juggernauts - Intolerable Hammers 0:2

73e minuut.
Daar is Wall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wall zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wall naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Burr met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montgomery met de inworp. Young is nu in balbezit. Young geeft een hoge lob. Dunn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Juggernauts 62%, Intolerable Hammers 38%.
Southern Juggernauts - Intolerable Hammers 0:2