Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Hammers Crazy Raptors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gibson speelt de bal door. DiMaria heeft problemen om de bal te vangen. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington draait met de bal, schiet en ... Foll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

21e minuut.
Shelley probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. DiMaria onderschept slim de pass. Camden rent richting de bal. Camden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camden kopt de bal weg. Xander is nu in balbezit. Reyna begaat een overtreding. Xander roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Xander kan niet meer verder spelen. Wolff komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Welch rent richting de bal. Welch geeft een hoge lob. Nixon kopt de bal weg. Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Hammers - Crazy Raptors 0:1

26e minuut.
Meola rent richting de bal. Meola geeft de bal voor. Klungelig pakt Foll de bal. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Hammers 56%, Crazy Raptors 44%.
Intolerable Hammers - Crazy Raptors 0:1

62e minuut.
Vespucci geeft de bal voor. Inworp. Young zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wolff kopt de bal weg. Shelly is nu in balbezit. Shelly geeft een lange en hoge pass. Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Foll geeft een lange en hoge pass. Dawson is nu in balbezit. Camden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camden krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Daar is Vespucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camden is nu in balbezit. Camden speelt de bal door. Greenspan is nu in balbezit. Greenspan schiet op doel. Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Hammers 44%, Crazy Raptors 56%.
Intolerable Hammers - Crazy Raptors 0:1