Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Villains Bluegrass Rebels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Hopewell is nu in balbezit. Calhoun onderschept slim de pass. Calhoun probeert naar een medespeler te passen. Lofton rent richting de bal. Lofton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Addison onderschept slim de pass. Calhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Calhoun met een sublieme pass. Klungelig pakt Lofton de bal. Lofton draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Worthen is nu in balbezit. Worthen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Payton de bal onder controle te krijgen. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jordan rent richting de bal. Jordan passt de bal zonder na te denken. Daar is Stottlemyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payton is nu in balbezit. Payton haalt uit met een fantastische trap. Richards bokst de bal weg.

23e minuut.
Worthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton onderschept slim de pass. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton is nu in balbezit. Payton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 60%, Bluegrass Rebels 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Villains - Bluegrass Rebels 0:0

64e minuut.
Thatcher rent richting de bal. Sosa onderschept slim de pass. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Stottlemyre rent richting de bal. Stottlemyre haalt uit met een fantastische trap. Richards bokst de bal weg.

74e minuut.
Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding passt de bal zonder na te denken. Lofton met een sublieme pass. Calhoun rent richting de bal. Calhoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 62%, Bluegrass Rebels 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Villains - Bluegrass Rebels 0:0