Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Cowboys Rabid Moons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Roner speelt de bal door. Brantley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wingert de bal onder controle te krijgen. McCreary is nu in balbezit. McCreary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vaca rent richting de bal. Orbeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbeson passt de bal in één keer door. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Brantley passt de bal zonder na te denken. Persson geeft een hoge lob. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt schiet op doel. Fulton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cowboys - Rabid Moons 1:0

7e minuut.
Griffith met een sublieme pass. Daar is McCreary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca is nu in balbezit. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vaca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yankey komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Persson probeert naar een medespeler te passen. Yankey is nu in balbezit. Yankey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roosevelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosevelt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin speelt de bal door. Persson rent richting de bal. McCreary verovert de bal door een tackle van achteren. McCreary geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Conklin kan de bal niet met de borst controleren. Greene is nu in balbezit. Greene geeft een hoge lob. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Greene rent richting de bal. Greene geeft een hoge lob. Salyer is nu in balbezit. Orbeson onderschept slim de pass. Orbeson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cowboys 34%, Rabid Moons 66%.
Fierce Cowboys - Rabid Moons 1:0

55e minuut.
Conklin geeft een hoge lob. Griffith is nu in balbezit. Griffith draait met de bal, schiet en ... Porter probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Boyd de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Cowboys - Rabid Moons 1:1

65e minuut.
Yankey rent richting de bal. Wingert onderschept slim de pass. Wingert passt de bal zonder na te denken. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cowboys - Rabid Moons 2:1

68e minuut.
Conklin probeert naar een medespeler te passen. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Griffith rent richting de bal. Griffith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Conklin rent richting de bal. Conklin geeft een hoge lob. Daar is Wingert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCreary rent richting de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Cowboys - Rabid Moons 2:2

82e minuut.
Mack geeft de bal voor. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin passt de bal met de wreef. Griffith is nu in balbezit. Griffith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yankey passt de bal met de wreef. Berhalter rent richting de bal. Roosevelt verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt schiet op doel. Roner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cowboys - Rabid Moons 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cowboys 49%, Rabid Moons 51%.
Fierce Cowboys - Rabid Moons 3:2