Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Raptors Southern Juggernauts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson passt de bal in één keer door. DiMaria is nu in balbezit. Vilita onderschept slim de pass. Vilita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Camden onderschept slim de pass. Burr verovert de bal door een tackle van achteren. Presley is nu in balbezit. Vilita is nu in balbezit. Vilita schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wolff passt de bal met de wreef. Vilita bereikt de bal nog maar net als eerste. DiMaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilita onderschept slim de pass. Vilita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Shelly verovert de bal door een tackle van achteren. Shelly geeft de bal voor. Shelley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan draait met de bal, schiet en ... Dunn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Greenspan rent richting de bal. Greenspan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Raptors 59%, Southern Juggernauts 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Raptors - Southern Juggernauts 0:0

46e minuut.
Presley rent richting de bal. Presley passt de bal in één keer door. Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Camden onderschept slim de pass. Camden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Trott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wall geeft de bal voor. Vilita rent richting de bal. Vilita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Raptors 39%, Southern Juggernauts 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Raptors - Southern Juggernauts 0:0