Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:13
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: CD Burn Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1633
CD Burn Terrifying Villains
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris speelt de bal door. Sherman is nu in balbezit. Sherman schiet op doel. Knott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dunivant met een harde bal richting middenveld. Hopewell kopt de bal weg. Fivozinsky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stottlemyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stottlemyre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Israel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge passt de bal met de wreef. Sherman is nu in balbezit. Sherman haalt uit met een fantastische trap. Knott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Burn - Terrifying Villains 1:0

27e minuut.
Swenson probeert naar een medespeler te passen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge passt de bal met de wreef. Sherman rent richting de bal. Sherman haalt uit met een fantastische trap. Knott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knott probeert naar een medespeler te passen. Coolidge kopt de bal weg. Sherman heeft problemen om de bal te vangen. Sherman schiet op doel. Knott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Coolidge is nu in balbezit. Coolidge passt de bal zonder na te denken. Hopewell heeft problemen om de bal te vangen. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman haalt uit met een fantastische trap. Knott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Burn 36%, Terrifying Villains 64%.
CD Burn - Terrifying Villains 1:0

47e minuut.
Coolidge passt de bal zonder na te denken. Swenson rent richting de bal. Swenson geeft een lange en hoge pass. Harris geeft de bal voor. Thomas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brooking is nu in balbezit. Brooking geeft de bal voor. Brooking kan de bal niet met de borst controleren. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sherman is nu in balbezit. Hopewell onderschept slim de pass. Hopewell passt de bal met de wreef. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rzepka passt de bal zonder na te denken. Payton rent richting de bal. Stottlemyre is nu in balbezit. Payton rent richting de bal. Payton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Burn 40%, Terrifying Villains 60%.
CD Burn - Terrifying Villains 1:0