Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Rebels Crazy Raptors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Calhoun rent richting de bal. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Greenspan rent richting de bal. Greenspan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Rebels - Crazy Raptors 0:1

23e minuut.
Shump geeft de bal voor. Lofton rent richting de bal. DiMaria verovert de bal door een tackle van achteren. Calhoun onderschept slim de pass. Calhoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Camden is nu in balbezit. Golding rent richting de bal. Golding geeft de bal voor. DiMaria rent richting de bal. DiMaria geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood is nu in balbezit. Greenspan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Greenspan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Greenspan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Calhoun verovert de bal door een tackle van achteren. Calhoun speelt de bal door. Foll is nu in balbezit. Lofton verovert de bal door een tackle van achteren. Lofton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nixon is nu in balbezit. Thatcher verovert de bal door een tackle van achteren. Thatcher speelt de bal door. Addison rent richting de bal. Addison geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bluegrass Rebels - Crazy Raptors 1:1

37e minuut.
DiMaria kopt de bal weg. Thatcher heeft problemen om de bal te vangen. Worthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Camden verovert de bal door een tackle van achteren. Camden haalt uit met een fantastische trap. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Rebels - Crazy Raptors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Rebels 45%, Crazy Raptors 55%.
Bluegrass Rebels - Crazy Raptors 1:2

65e minuut.
Shelley kopt de bal weg. Klungelig pakt Calhoun de bal. Calhoun met een sublieme pass. Lofton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofton haalt uit met een fantastische trap. Menifee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Golding speelt de bal door. Calhoun rent richting de bal. Calhoun met een sublieme pass. Lofton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Westwood kopt de bal weg. Wolff is nu in balbezit. Golding begaat een overtreding. Golding krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Worthen rent richting de bal. Worthen passt de bal zonder na te denken. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camden de bal. Camden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Rebels 36%, Crazy Raptors 64%.
Bluegrass Rebels - Crazy Raptors 1:2