Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Quakers Insolent Frogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bruce passt de bal met de wreef. Rakes is nu in balbezit. Rakes passt de bal met de wreef. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner geeft de bal voor. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Stevenson onderschept slim de pass. Gore is nu in balbezit. Stevenson onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stevenson de bal. Stevenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Swenson rent richting de bal. Stevenson rent richting de bal. Stevenson met een sublieme pass. Swenson is nu in balbezit. Swenson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osborne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo met de inworp. Swenson rent richting de bal. Swenson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stein trapt de bal weg van het doel. Mace kopt de bal weg. Stevenson rent richting de bal. Stevenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Quakers - Insolent Frogs 1:0

37e minuut.
Mace rent richting de bal. Inworp. Vanderbilt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Quakers - Insolent Frogs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Quakers 33%, Insolent Frogs 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Quakers - Insolent Frogs 1:1

52e minuut.
Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gore is nu in balbezit. Swenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swenson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Warner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warner met een sublieme pass. Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trujillo passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight met een sublieme pass. Schayes is nu in balbezit. Schayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Branch met een sublieme pass. Rakes heeft problemen om de bal te vangen. Schayes is nu in balbezit. Schayes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Swenson is nu in balbezit. Swenson haalt uit met een fantastische trap. Zolman probeert de bal aan de voet te houden. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson draait met de bal, schiet en ... Stein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gore is nu in balbezit. Mace onderschept slim de pass. Mace probeert naar een medespeler te passen. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zolman geeft een hoge lob. Warner is nu in balbezit. Warner passt de bal zonder na te denken. Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schayes haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg. Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Quakers - Insolent Frogs 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Quakers 54%, Insolent Frogs 46%.
Dismal Quakers - Insolent Frogs 1:2