Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Hammers Promising Cougars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Busch kopt de bal weg. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp passt de bal zonder na te denken. Kay is nu in balbezit. Kay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leary trapt de bal weg. Van Note is nu in balbezit. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Meola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay passt de bal zonder na te denken. Bishop controleert de bal met de borst. Bishop draait met de bal, schiet en ... Leary verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Askew probeert naar een medespeler te passen. Mondale bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondale geeft een hoge lob. Bishop is nu in balbezit. Bishop draait met de bal, schiet en ... Leary verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meola heeft problemen om de bal te vangen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Askew verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna onderschept slim de pass. Reyna schiet op doel. Burkett probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Blackmon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Hammers - Promising Cougars 1:0

27e minuut.
Sartorio probeert naar een medespeler te passen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young geeft een hoge lob. Daar is Askew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edgington rent richting de bal. Edgington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Hammers - Promising Cougars 2:0

45e minuut.
Busch is nu in balbezit. Busch probeert naar een medespeler te passen. Johnson kan de bal niet met de borst controleren. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Hammers 50%, Promising Cougars 50%.
Intolerable Hammers - Promising Cougars 2:0

46e minuut.
Depp rent richting de bal. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna passt de bal in één keer door. Edgington rent richting de bal. Edgington haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkett probeert wanhopig de bal te grijpen. Askew probeert de bal aan de voet te houden. Edgington rent richting de bal. Edgington haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Askew de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Hammers - Promising Cougars 3:0

51e minuut.
Dawson kopt de bal weg. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington is nu in balbezit. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Hammers - Promising Cougars 4:0

59e minuut.
Young rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackmon. Young is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyna wilt de vrije trap nemen. Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Burkett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dawson speelt de bal door. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Johnson zijn tegenspeler op de grond. Johnson krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sartorio is nu in balbezit. Sartorio passt de bal zonder na te denken. Reyna met een sublieme pass. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Depp geeft een lange en hoge pass. Betemit bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Hammers 48%, Promising Cougars 52%.
Intolerable Hammers - Promising Cougars 4:0