Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patriots Rough Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLean is nu in balbezit. MacLean passt de bal zonder na te denken. Mastroeni heeft problemen om de bal te vangen. Mastroeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Whitfield geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mastroeni de bal. MacLean is nu in balbezit. Mastroeni onderschept slim de pass. Mastroeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chappelle probeert de bal aan de voet te houden. Mastroeni verovert de bal door een tackle van achteren. Mastroeni speelt de bal door. Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborne schiet op doel. Barclay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patriots 42%, Rough Bloodhounds 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patriots - Rough Bloodhounds 0:0

60e minuut.
Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs met een sublieme pass. Mastroeni is nu in balbezit. Osborne rent richting de bal. Osborne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mastroeni is nu in balbezit. Osborne rent richting de bal. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne onderschept slim de pass. Osborne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patriots 50%, Rough Bloodhounds 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patriots - Rough Bloodhounds 0:0