Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Hornets CF Longhorns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Klungelig pakt Hale de bal. Hopson is nu in balbezit. Berhalter begaat een overtreding. Hopson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pollard neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Walton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Hornets - CF Longhorns 0:1

35e minuut.
Berhalter met een sublieme pass. Fregosi rent richting de bal. Fregosi speelt de bal door. Sparks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Armando verovert de bal door een tackle van achteren. Armando passt de bal met de wreef. Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopson haalt uit met een fantastische trap. Kotschau probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Newman kopt de bal weg. Rondo geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg. Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Hornets 59%, CF Longhorns 41%.
Fiery Hornets - CF Longhorns 0:1

46e minuut.
Hopson probeert naar een medespeler te passen. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom passt de bal met de wreef. Sparks is nu in balbezit. Sparks haalt uit met een fantastische trap. O`Neil bokst de bal weg.

51e minuut.
Armando verovert de bal door een tackle van achteren. Armando geeft een lange en hoge pass. Stevens heeft problemen om de bal te vangen. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Newman is nu in balbezit. Pollard onderschept slim de pass. Pollard probeert naar een medespeler te passen. Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reese rent richting de bal. Reese speelt de bal door. Hopson rent richting de bal. Hopson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Hornets 66%, CF Longhorns 34%.
Fiery Hornets - CF Longhorns 0:1