Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Longhorns Rough Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.6
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
MacLean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riddle met de inworp. Joseph is nu in balbezit. Joseph haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
O`Neil trapt de bal weg. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollard verovert de bal door een tackle van achteren. Pollard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Armando kopt de bal weg. Pollard is nu in balbezit. Coyote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pollard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldberg komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan speelt de bal door. Hopson rent richting de bal. Pollard is nu in balbezit. Pollard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Joseph heeft problemen om de bal te vangen. MacLean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLean passt de bal zonder na te denken. Hopson is nu in balbezit. Hopson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hopson is nu in balbezit. Zahn is nu in balbezit. Hopson rent richting de bal. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Goldberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faulk komt het veld opgelopen.

39e minuut.
MacLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph speelt de bal door. Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riddle schiet op doel. O`Neil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Longhorns - Rough Bloodhounds 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Longhorns 51%, Rough Bloodhounds 49%.
CF Longhorns - Rough Bloodhounds 0:1

47e minuut.
Faulk kopt de bal weg. Klungelig pakt Zahn de bal. Armando met een sublieme pass. Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chappelle geeft een hoge lob. Morgan kopt de bal weg. Coyote rent richting de bal. Pollard onderschept slim de pass. Pollard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reese rent richting de bal. Reese geeft de bal voor. Armando geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aniston de bal. Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Longhorns - Rough Bloodhounds 1:1

86e minuut.
Barclay met een sublieme pass. Joseph is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faulk. Faulk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Longhorns 41%, Rough Bloodhounds 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Longhorns - Rough Bloodhounds 1:1