Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Vandals Cheerful Grizzlies
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Craft verovert de bal door een tackle van achteren. Craft passt de bal met de wreef. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saberhagen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Quintanilla is nu in balbezit. Craft verovert de bal door een tackle van achteren. Craft met een sublieme pass. Saberhagen rent richting de bal. Saberhagen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Vandals - Cheerful Grizzlies 0:1

44e minuut.
Kramer rent richting de bal. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hart met de inworp. Tenoff geeft een lange en hoge pass. Kramer springt en kopt de bal. Madison bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Vandals 58%, Cheerful Grizzlies 42%.
Celtic Vandals - Cheerful Grizzlies 0:1

46e minuut.
Saberhagen met een sublieme pass. Sartorio rent richting de bal. Hart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hart krijgt een gele kaart. Sartorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reynolds zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Vandals - Cheerful Grizzlies 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Vandals 55%, Cheerful Grizzlies 45%.
Celtic Vandals - Cheerful Grizzlies 0:2