Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Donkeys Prophetic Heroes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Riddle passt de bal zonder na te denken. Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Whitley geeft de bal voor. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Coggins probeert naar een medespeler te passen. Abshire is nu in balbezit. Abshire probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Prophetic Heroes 1:0

10e minuut.
Abshire probeert de bal aan de voet te houden. Sharpe is nu in balbezit. Leffew is nu in balbezit. Coggins is nu in balbezit. Coggins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sharpe geeft een lange en hoge pass. Coggins is nu in balbezit. Leffew is nu in balbezit. Coggins verovert de bal door een tackle van achteren. Coggins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cummings met een harde bal richting middenveld. Stevens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Funk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahoney. Cole raakt geblesseerd tijdens het duel. Cole zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Petke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fivozinsky is nu in balbezit. Fivozinsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 73%, Prophetic Heroes 27%.
Royal Donkeys - Prophetic Heroes 1:0

75e minuut.
Stevens kan de bal niet met de borst controleren. Stevens geeft de bal voor. Mahoney kopt de bal weg. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 33%, Prophetic Heroes 67%.
Royal Donkeys - Prophetic Heroes 1:0