Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patriots CF Longhorns
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 22.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Whitfield rent richting de bal. Hopson verovert de bal door een tackle van achteren. Hopson met een sublieme pass. Pollard rent richting de bal. Pollard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Reese onderschept slim de pass. Reese geeft een hoge lob. Hopson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Howes verovert de bal door een tackle van achteren. Howes geeft een hoge lob. Tubbs kopt de bal weg. Osborne is nu in balbezit. Osborne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ellis trapt de bal weg. Pollard kopt de bal weg. Uzelac heeft problemen om de bal te vangen. Hopson is nu in balbezit. Hopson draait met de bal, schiet en ... Ellis bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Faulk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faulk speelt de bal door. Hopson rent richting de bal. Hopson haalt uit met een fantastische trap. Ellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patriots - CF Longhorns 0:1

31e minuut.
Reese is nu in balbezit. Inworp. Cavanaugh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pollard is nu in balbezit. Pollard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Ellis trapt de bal weg van het doel. Osborne kopt de bal weg. Hopson rent richting de bal. Hopson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Faulk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs met een sublieme pass. Whitfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Armando verovert de bal door een tackle van achteren. Armando draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Morgan onderschept slim de pass. Morgan speelt de bal door. Hopson is nu in balbezit. Hopson schiet op doel. Ellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patriots - CF Longhorns 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patriots 72%, CF Longhorns 28%.
FC Patriots - CF Longhorns 0:2

62e minuut.
Armando probeert naar een medespeler te passen. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollard probeert naar een medespeler te passen. Hopson rent richting de bal. Hopson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faulk met de inworp. Morgan met een sublieme pass. Howes rent richting de bal. Howes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pollard rent richting de bal. Fillmore onderschept slim de pass. Fillmore met een sublieme pass. Mastroeni heeft problemen om de bal te vangen. Mastroeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
O`Neil trapt de bal weg van het doel. Whitfield is nu in balbezit. Whitfield passt de bal in één keer door. Mastroeni rent richting de bal. Mastroeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pollard geeft een hoge lob. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een lange en hoge pass. Faulk bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patriots - CF Longhorns 0:3

86e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Daar is Hopson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopson rent richting de bal. Hopson draait met de bal, schiet en ... Ellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patriots 46%, CF Longhorns 54%.
FC Patriots - CF Longhorns 0:3