Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Bloodhounds Fiery Hornets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Applebottom de bal onder controle te krijgen. Applebottom speelt de bal door. Sparks rent richting de bal. Sparks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Berhalter de bal. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Walton met een harde bal richting middenveld. Newman kopt de bal weg. Klungelig pakt Berhalter de bal. Trinity rent richting de bal. Trinity haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Suarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Westwood komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Bloodhounds 49%, Fiery Hornets 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Bloodhounds - Fiery Hornets 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Sparks de bal. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westwood. Westwood krijgt een gele kaart. Joseph raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Joseph kan niet meer verder spelen. Walton komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fregosi geeft een lange en hoge pass. Daar is Sparks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newman is nu in balbezit. Newman haalt uit met een fantastische trap. Barclay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Bloodhounds - Fiery Hornets 0:1

60e minuut.
Applebottom rent richting de bal. MacLean geeft een lange en hoge pass. Riddle kopt de bal weg. Trinity is nu in balbezit. Trinity schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom speelt de bal door. Sparks is nu in balbezit. Sparks schiet op doel. Barclay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton onderschept slim de pass. Walton met een sublieme pass. Trinity is nu in balbezit. Trinity draait met de bal, schiet en ... Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Walton onderschept slim de pass. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton verovert de bal door een tackle van achteren. Walton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rough Bloodhounds - Fiery Hornets 1:1

77e minuut.
Daar is Westwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahn is nu in balbezit. Sparks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zahn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zahn kan niet meer verder spelen. Kirk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Bloodhounds 54%, Fiery Hornets 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Bloodhounds - Fiery Hornets 1:1