Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheerful Grizzlies Sharp Spurs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fillmore met de inworp. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Knowles is nu in balbezit. Knowles draait met de bal, schiet en ... Madison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Burciaga is nu in balbezit. Burciaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Craft de bal. Craft schiet op doel. Breckinridge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheerful Grizzlies - Sharp Spurs 1:0

19e minuut.
Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Cavanaugh is nu in balbezit. Saberhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Saberhagen haalt uit met een fantastische trap. Breckinridge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Saberhagen onderschept slim de pass. Craft is nu in balbezit. Sagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Craft raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pascal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sagan heeft problemen om de bal te vangen. Craft bereikt de bal nog maar net als eerste. Craft passt de bal in één keer door. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds passt de bal met de wreef. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saberhagen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheerful Grizzlies - Sharp Spurs 2:0

36e minuut.
Sagan onderschept slim de pass. Sagan geeft een hoge lob. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles haalt uit met een fantastische trap. Madison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheerful Grizzlies - Sharp Spurs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheerful Grizzlies 49%, Sharp Spurs 51%.
Cheerful Grizzlies - Sharp Spurs 2:1

76e minuut.
Reynolds rent richting de bal. Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan passt de bal met de wreef. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles schiet op doel. Madison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheerful Grizzlies 71%, Sharp Spurs 29%.
Cheerful Grizzlies - Sharp Spurs 2:1