Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honorable Patriots Royal Donkeys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bienes passt de bal met de wreef. Perez rent richting de bal. Williamson rent richting de bal. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Abshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshire geeft een lange en hoge pass. Brand probeert de bal aan de voet te houden. Daviess rent richting de bal. Daviess haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Abshire geeft de bal voor. Inworp. Bienes met een snelle inworp. Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Williamson speelt de bal door. Alcorn is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez schiet op doel. Margera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honorable Patriots - Royal Donkeys 0:1

30e minuut.
Margera trapt de bal weg van het doel. Bienes kopt de bal weg. Daviess rent richting de bal. Daviess draait met de bal, schiet en ... Hall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honorable Patriots - Royal Donkeys 1:1

34e minuut.
Griffith geeft een lange en hoge pass. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorn geeft de bal voor. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Margera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donovan heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

41e minuut.
Abshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand speelt de bal door. Daviess rent richting de bal. Daviess draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honorable Patriots 39%, Royal Donkeys 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honorable Patriots - Royal Donkeys 1:1

55e minuut.
Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley geeft de bal voor. Margera met een sublieme pass. Daviess bereikt de bal nog maar net als eerste. Daviess draait met de bal, schiet en ... Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wescott probeert de bal aan de voet te houden. Nelson rent richting de bal. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ... Margera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honorable Patriots - Royal Donkeys 1:2

68e minuut.
Olson geeft een hoge lob. Whitley is nu in balbezit. Whitley probeert naar een medespeler te passen. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Alcorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Williamson rent richting de bal. Williamson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honorable Patriots - Royal Donkeys 1:3

79e minuut.
Griffith geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Daviess bereikt de bal nog maar net als eerste. Daviess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vercollone verovert de bal door een tackle van achteren. Vercollone passt de bal met de wreef. Daviess heeft problemen om de bal te vangen. Brand is nu in balbezit. Brand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hall trapt de bal weg van het doel. Williamson kopt de bal weg. Wescott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. Margera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honorable Patriots 43%, Royal Donkeys 57%.
Honorable Patriots - Royal Donkeys 1:3