Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Timberwolves FC Patriots
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump passt de bal met de wreef. Tasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasman schiet op doel. Ellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tubbs zijn tegenspeler op de grond. Tubbs krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Abshire rent richting de bal. Baker rent richting de bal. Abshire begaat een overtreding. Abshire krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Howes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osborne rent richting de bal. Trott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osborne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osborne legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Howes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eisenhower kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Timberwolves 48%, FC Patriots 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Timberwolves - FC Patriots 0:0

63e minuut.
Shump onderschept slim de pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs passt de bal met de wreef. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McMahon met de inworp. Abshire controleert de bal met de borst. Abshire geeft een lange en hoge pass. Trott kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ellis speelt de bal door. Carter kopt de bal weg. Cavanaugh heeft problemen om de bal te vangen. Ripken is nu in balbezit. Ripken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tasman is nu in balbezit. Uzelac rent richting de bal. Shump onderschept slim de pass. Tasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump met een sublieme pass. Tasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasman draait met de bal, schiet en ... Ellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Timberwolves - FC Patriots 1:0

88e minuut.
Trott met een sublieme pass. Shump is nu in balbezit. Shump passt de bal zonder na te denken. Tasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Timberwolves 35%, FC Patriots 65%.
Fierce Timberwolves - FC Patriots 1:0