Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Hornets Prophetic Heroes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Westwood geeft een hoge lob. Funk speelt de bal door. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivozinsky onderschept slim de pass. Fivozinsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 0:1

17e minuut.
McRamus onderschept slim de pass. McRamus geeft een hoge lob. House probeert naar een medespeler te passen. Sparks is nu in balbezit. Sparks draait met de bal, schiet en ... Funk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fregosi rent richting de bal. Fregosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Rondo speelt de bal door. Daar is Sharpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sparks rent richting de bal. Sparks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Coggins kopt de bal weg. Berhalter speelt de bal door. Hale heeft problemen om de bal te vangen. Fivozinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Fivozinsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Hornets 46%, Prophetic Heroes 54%.
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 0:2

52e minuut.
Westwood heeft problemen om de bal te vangen. Westwood speelt de bal door. Riddle rent richting de bal. Sparks onderschept slim de pass. Sparks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood verovert de bal door een tackle van achteren. Westwood passt de bal in één keer door. Sparks rent richting de bal. Sparks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 1:2

61e minuut.
Berhalter probeert de bal met de borst te controleren. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McRamus. McRamus krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Applebottom onderschept slim de pass. Applebottom met een sublieme pass. Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparks rent richting de bal. Sparks schiet op doel. Funk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 2:2

82e minuut.
Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom geeft een lange en hoge pass. Stevens heeft problemen om de bal te vangen. Westwood is nu in balbezit. Westwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Fivozinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hale rent richting de bal. Hale geeft een hoge lob. House is nu in balbezit. House geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Applebottom geeft een lange en hoge pass. Cummings probeert de bal aan de voet te houden. Stevens met een sublieme pass. Westwood rent richting de bal. Westwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Hornets 35%, Prophetic Heroes 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Hornets - Prophetic Heroes 2:2