Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Donkeys Celtic Vandals
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ironside heeft problemen om de bal te vangen. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hemple met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla onderschept slim de pass. Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hemple verovert de bal door een tackle van achteren. Hemple speelt de bal door. Grisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Donkeys - Celtic Vandals 0:1

18e minuut.
Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla passt de bal zonder na te denken. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisham onderschept slim de pass. Grisham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Donkeys - Celtic Vandals 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Day de bal. Day speelt de bal door. Torre rent richting de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Dell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintanilla is nu in balbezit. McCloud begaat een overtreding. McCloud krijgt een gele kaart. Quintanilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Quintanilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hemple, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramer is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Steinbrenner probeert naar een medespeler te passen. Curry kopt de bal weg. Grisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Quintanilla de bal. Kramer is nu in balbezit. McCormack begaat een overtreding. McCormack krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bronner geeft een lange en hoge pass. Tenoff is nu in balbezit. Day begaat een overtreding. Day krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Donkeys 54%, Celtic Vandals 46%.
Black Donkeys - Celtic Vandals 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Quintanilla de bal. Quintanilla met een sublieme pass. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer onderschept slim de pass. Kramer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
McCormack heeft problemen om de bal te vangen. McCormack geeft de bal voor. Bronner speelt de bal door. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hemple passt de bal met de wreef. Cyrus rent richting de bal. Cyrus passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Donkeys - Celtic Vandals 1:2

65e minuut.
Quintanilla kan de bal niet met de borst controleren. Quintanilla geeft de bal voor. Daar is Norris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramer rent richting de bal. Kramer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Donkeys 34%, Celtic Vandals 66%.
Black Donkeys - Celtic Vandals 1:2