Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Thorns Horrible Pistons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Griffith met de inworp. Salter rent richting de bal. Salter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Welch de bal. Welch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Potter schiet op doel. Divine kopt de bal weg. Dimaggio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potter rent richting de bal. Potter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Shelley geeft een hoge lob. Divine kopt de bal weg. Alcorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potter is nu in balbezit. Potter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Horrible Pistons 1:0

32e minuut.
Salter is nu in balbezit. Salter passt de bal zonder na te denken. Obrzut is nu in balbezit. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Welch haalt uit met een fantastische trap. Detter bokst de bal weg.

33e minuut.
Gardner probeert de bal aan de voet te houden. Welch is nu in balbezit. West is nu in balbezit. Welch rent richting de bal. Welch draait met de bal, schiet en ... Detter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
West bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrzut verovert de bal door een tackle van achteren. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Welch schiet op doel. Detter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Thorns - Horrible Pistons 1:1

40e minuut.
Daar is Welch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welch speelt de bal door. Nicholas is nu in balbezit. West verovert de bal door een tackle van achteren. West haalt uit met een fantastische trap. Detter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Thorns 52%, Horrible Pistons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Thorns - Horrible Pistons 1:1

60e minuut.
Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welch rent richting de bal. Welch passt de bal in één keer door. West rent richting de bal. West draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Horrible Pistons 1:2

67e minuut.
Welch passt de bal met de wreef. Salter speelt de bal door. Rice is nu in balbezit. West verovert de bal door een tackle van achteren. West haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Thorns 58%, Horrible Pistons 42%.
Glorious Thorns - Horrible Pistons 1:2