Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Juggernauts Great Norsemen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter onderschept slim de pass. Potter speelt de bal door. Whitney is nu in balbezit. Whitney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gillispie geeft een hoge lob. Reagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Reagan passt de bal met de wreef. Peguero rent richting de bal. Peguero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Juggernauts - Great Norsemen 1:0

8e minuut.
Peguero draait met de bal, schiet en ... Westbrook probeert de bal aan de voet te houden. Burger rent richting de bal. Eskandarian onderschept slim de pass. Eskandarian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Burger met een sublieme pass. Bogans is nu in balbezit. Whitney verovert de bal door een tackle van achteren. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter draait met de bal, schiet en ... Pilarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Griffin geeft een hoge lob. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl met een sublieme pass. Whitney is nu in balbezit. Whitney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pilarski met een harde bal richting middenveld. Eskandarian kopt de bal weg. Larue probeert de bal aan de voet te houden. Peguero is nu in balbezit. Peguero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Juggernauts - Great Norsemen 2:0

34e minuut.
Madden geeft de bal voor. Inworp. Zulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potter is nu in balbezit. Potter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Juggernauts - Great Norsemen 2:1

36e minuut.
Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger probeert naar een medespeler te passen. Potter rent richting de bal. Potter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brook de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Karl verovert de bal door een tackle van achteren. Karl geeft een hoge lob. Whitney rent richting de bal. Whitney draait met de bal, schiet en ... Brook probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Juggernauts - Great Norsemen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Juggernauts 57%, Great Norsemen 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Juggernauts - Great Norsemen 2:2

77e minuut.
Zulu onderschept slim de pass. Zulu probeert naar een medespeler te passen. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brook de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bogans heeft problemen om de bal te vangen. Turner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogans. Turner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turner kan niet meer verder spelen. Akers komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Griffin rent richting de bal. Griffin passt de bal in één keer door. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney schiet op doel. Gillispie probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Juggernauts 51%, Great Norsemen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Juggernauts - Great Norsemen 2:2