Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Norsemen Brave Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimaggio. Burger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akers met een snel genomen vrije trap. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kraus rent richting de bal. Kraus passt de bal zonder na te denken. Daar is Knott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney schiet op doel. Spencer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Trinity trapt de bal weg van het doel. Potter kopt de bal weg. Knott is nu in balbezit. Whitney onderschept slim de pass. Whitney schiet op doel. Spencer bokst de bal weg. Whitney is nu in balbezit. Whitney schiet op doel. Spencer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Norsemen - Brave Lions 1:0

36e minuut.
Akers is nu in balbezit. Dampier onderschept slim de pass. Marsden is nu in balbezit. Dampier is nu in balbezit. Dampier haalt uit met een fantastische trap. Trinity verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Norsemen 49%, Brave Lions 51%.
Great Norsemen - Brave Lions 1:0

48e minuut.
Marsden is nu in balbezit. Burger is nu in balbezit. Marsden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Marsden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marsden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Fivozinsky kopt de bal weg. Dampier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akers rent richting de bal. Dampier onderschept slim de pass. Dampier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Akers passt de bal zonder na te denken. Karl geeft de bal voor. Fivozinsky is nu in balbezit. Whitney is nu in balbezit. Whitney schiet op doel. Spencer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Norsemen 59%, Brave Lions 41%.
Great Norsemen - Brave Lions 1:0