Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Juggernauts Wayside Cowboys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Piazza rent richting de bal. Piazza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Proctor met een snelle inworp. Eskandarian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eskandarian rent richting de bal. Eskandarian met een sublieme pass. Klungelig pakt Peguero de bal. Peguero draait met de bal, schiet en ... Newsome maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Juggernauts - Wayside Cowboys 1:0

38e minuut.
Bogans rent richting de bal. Frazier verovert de bal door een tackle van achteren. Frazier probeert naar een medespeler te passen. Alsman is nu in balbezit. Alsman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Eskandarian de bal. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier passt de bal zonder na te denken. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Juggernauts 50%, Wayside Cowboys 50%.
Super Juggernauts - Wayside Cowboys 1:0

60e minuut.
Daar is Peguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskandarian rent richting de bal. Patterson rent richting de bal. Peguero verovert de bal door een tackle van achteren. Peguero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hamlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Phelps met een snelle inworp. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans passt de bal met de wreef. Peguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Peguero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bogans raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wyle komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Madden rent richting de bal. Frazier onderschept slim de pass. Frazier probeert naar een medespeler te passen. Alsman rent richting de bal. Alsman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Juggernauts 51%, Wayside Cowboys 49%.
Super Juggernauts - Wayside Cowboys 1:0