Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayside Cowboys Great Norsemen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Griffin met een snelle inworp. Akers is nu in balbezit. Akers passt de bal zonder na te denken. Alsman is nu in balbezit. Alsman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue passt de bal met de wreef. Alsman probeert de bal aan de voet te houden. Alsman schiet op doel. Trinity probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Cowboys - Great Norsemen 1:0

14e minuut.
Patterson geeft de bal voor. Watts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Westbrook de bal onder controle te krijgen. Alsman is nu in balbezit. Alsman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger verovert de bal door een tackle van achteren. Burger passt de bal in één keer door. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Forenza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zulu met een snelle inworp. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Cowboys 51%, Great Norsemen 49%.
Wayside Cowboys - Great Norsemen 1:0

47e minuut.
Burger is nu in balbezit. Burger speelt de bal door. Hamlon is nu in balbezit. Potter onderschept slim de pass. Potter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Potter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spurlin geeft de bal voor. Larue rent richting de bal. Alsman onderschept slim de pass. Alsman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Potter met een sublieme pass. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Forenza verovert de bal door een tackle van achteren. Potter onderschept slim de pass. Potter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamlon geeft een hoge lob. Westbrook heeft problemen om de bal te vangen. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Patterson geeft een hoge lob. Watts is nu in balbezit. Griffin begaat een overtreding. Griffin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Cowboys 56%, Great Norsemen 44%.
Wayside Cowboys - Great Norsemen 1:0