Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abysmal Hammers Prophetic Queens
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Prideaux passt de bal in één keer door. Dampier speelt de bal door. Olsen rent richting de bal. Olsen haalt uit met een fantastische trap. Day probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Chery met de inworp. McCoy bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dawes verovert de bal door een tackle van achteren. Dean rent richting de bal. Dean probeert naar een medespeler te passen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polak is nu in balbezit. Polak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Martino is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cooper passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Madsen de bal. Olsen rent richting de bal. Olsen draait met de bal, schiet en ... Conway maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abysmal Hammers - Prophetic Queens 0:1

32e minuut.
Uribe rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean passt de bal met de wreef. Lindner rent richting de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abysmal Hammers - Prophetic Queens 1:1

39e minuut.
McCoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chery met een snelle inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Hammers 42%, Prophetic Queens 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abysmal Hammers - Prophetic Queens 1:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Chery de bal onder controle te krijgen. Madsen speelt de bal door. Cooper is nu in balbezit. Chery onderschept slim de pass. Chery geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dawes passt de bal in één keer door. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean is nu in balbezit. Lindner rent richting de bal. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bleyenberg rent richting de bal. Dawes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawes met een sublieme pass. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Obrzut trapt de bal weg van het doel. O`Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg passt de bal in één keer door. Dampier speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Chery kopt de bal weg. Martino rent richting de bal. Martino geeft een lange en hoge pass. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Hammers 44%, Prophetic Queens 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abysmal Hammers - Prophetic Queens 1:1